Drømmer du om en ny altan til huset, så står Smeko ApS klar til at få dine drømme til at gå i opfyldelse. En af vores kernekompetencer er, at vi gerne deltager i hele processen fra ide og design til produktet er en virkelighed. 

På vores fuldt udstyret værksted i Kolding møder du dygtige og engagerede medarbejdere, som alle er uddannet i smedebranchen. Vi hjælper mange kunder i nærområdet, men vi kører gerne til Aarhus, København og resten af landet efter aftale. 

Altaner i jern, stål og alu

Det er op til dig, hvordan din altan skal se ud, men har du brug for inspiration, så har vi fremstillet flere forskellige altaner i jern, stål og alu. Har du ønsker til altanen, som er uden for vores kompetencer, så har vi et stort netværk af samarbejdspartnere, som står til rådighed for os til eksempelvis overfladebehandling af stål. 

Du er altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om dine muligheder for en altan. 

Kontakt os

Franske, små og store altaner

Det er for os ligegyldigt, om det er en fransk, lille eller stor altan du er interesseret i. Uanset størrelsen på produktet, så har vi fuld fokus på detaljer og kvaliteten er altid i top. Vi sætter en ære i at levere vores varer, så de er nøjagtigt tilpasset dine ønsker og behov. Vi leverer også altid til den aftalte tid.

Vi tilbyder også hjælp til at fremstille andre konstruktioner i stål, jern og alu, som eksempelvis carporte, trapper og gelændere.

Få en pris på altan hos dig

Ønsker du at vide mere om vores arbejde med altaner eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud med en pris på en altan efter dine ønsker, så tøv ikke med at kontakte os. 

Vi kan kontaktes på telefon 75 50 91 91 eller du kan sende en mail til mail@smeko.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular

123