Søger du en carport i jern, alu eller stål, så står Smeko ApS klar til at løse opgaven. Vi har stor erfaring med carporte, altaner og andre stålkonstruktioner udviklet på baggrund af specifikke behov. 

Vi deltager gerne helt fra ide og design til produktet er en virkelighed. På den måde sikrer vi, at du får den bedst mulige løsning og til den bedste pris. Vi holder til i Kolding, men vi kører også gerne til Aarhus, København og resten af landet efter aftale. 

Enkelt eller dobbelt carport

Hos Smeko ApS kan vi hjælpe dig med både enkelt- og dobbelt carport, alt efter hvad dit ønske og behov er. Har du kun en bil, kan en enkelt carport være nok, men har du to biler kan det være rart med en dobbelt carport, så begge biler kan stå under overdækning.

Uanset om der skal være plads til en eller to biler, så sørger vi selvfølgelig for, at carporten bliver bred nok til at rumme bilerne. Vi kan også hjælpe med forskellige tagkonstruktioner til carporten alt efter, hvad dine ønsker er. 

Er du interesseret i en carport, skal du derfor ikke tøve med at tage kontakt til os, så vi kan få en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. 

Kontakt os

Næsten vedligeholdelsesfri carport

Når man vælger en carport i stål, jern eller alu er den både holdbar og moderne. Mange foretrækker også, at den kræver så lidt vedligehold som muligt. Det får man, når man eksempelvis vælger en carport i stål. 

Vi giver selvfølgelig gerne tip og råd til, hvordan du lettest og korrekt vedligeholder din carport, så du kan få glæde af den længst muligt. Ønsker du ikke selv at montere carporten, så hjælper vi også med det, når vi leverer den. 

Hør mere om vores priser på carporte

Har du brug for at vide mere om vores arbejde med carporte eller ønsker du et uforpligtende tilbud med en pris på dit projekt, så er du altid velkommen til at kontakte os. 

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 75 50 91 91. Du kan også sende din besked i en mail til mail@smeko.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.

123