Beskrivelse

Hos Smeko ApS fremstiller vi flotte, unikke og specialdesignede nye altaner med tilhørende gelænder og trapper – lige efter dine ønsker, mål og behov.

Med en ny altan kan vi sørge for, at du kan få udsigt i nye højder, at du får mulighed for at gå direkte ud og nyde solen fra soveværelset på førstesalen, eller at du kan gå fra stuen, rundt om huset og til køkkenet fra den samme udvendige terrassealtan.

Ny altan skræddersyet til dine behov

​En ny altan kan give mange nye muligheder til dit hus og give dig et helt nyt frirum. Har du specielle ønsker til, hvordan netop din nye altan skal se ud, skræddersyr og monterer vi den for dig. Vi laver nye altaner i altid god kvalitet og sørger for, at alle dine ønsker om design, materiale, størrelse og stil bliver opfyldt.​

Med vores mange års erfaring i special-svejsning og ekspertise i at skræddersy nye altaner kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til netop dit hus og din nye altan. Vores dygtige medarbejdere er eksperter på området og laver både nye altaner til private kunder og til virksomheder og boligforeninger. Skal flere altaner sættes op samtidig i et boligkompleks, ordner vi også det.

Få inspiration til en ny altan

​Vi kan levere din nye altan med et gelænder, der matcher dine behov - med eller uden glas, tildækket eller gennemsigtig, højt eller lavt. Kontakt os på telefon 75 50 91 91 og fortæl os om dine ønsker til en ny altan. Sammen finder vi den rigtige løsning.

​Find inspiration i vores galleri over nye altaner, vi har udført, her på hjemmesiden, eller send os et billede af dit hus, hvor du gerne vil have en ny altan, så kan vi foreslå, hvilken slags, der passer til. Vi laver nye altaner i omegnen af Kolding, Aarhus og København, og kører også ud til resten af landet efter aftale.

123