Beskrivelse

Hos Smeko ApS i Kolding laver vi din nye carport i alle former og i ethvert tænkeligt materiale – og altid i god kvalitet.

Vi tilbyder moderne og solide carporte og på vores værksted laver vi din nye carport i rustfrit stål, såvel som i jern, stål og aluminium. Alt efter materialet der er valgt bliver det overfladebehandlet så du har mindst mulig vedligeholdelse og din carport vil stå flot i mange år fremover. ​

Vi lægger vægt på, at vores kunder altid får en grundig rådgivning og vejledning i de forskellige materialer og design, så vi sammen kan finde den rigtige løsning til din carport.

​På værkstedet skræddersyr vi carporten efter dine mål, ønsker og behov, hvad enten det er med let overdækning eller om det er et design med vægge og eventuel port. Vi har dygtige og veluddannede medarbejdere, der altid er opdateret på de nyeste teknikker og design inden for stålkonstruktioner og som med mange års erfaring og ekspertise altid er klar til at tage enhver udfordring op.

Hos Smeko ApS er vi fleksible og tilpasser os dine ønsker og behov til din carport. Vi monterer gerne carporten for dig om det er på i forvejen forberedte sokler, eller om vi graver ud og støber. Vi klarer alt.

Har du brug for en ny, moderne og lækker carport, du gerne vil have udført, så kontakt os på

tlf.75 50 91 91 eller via kontaktformularen på kontaktsiden og lad os drøfte hvordan vi sammen løser din opgave bedst muligt.

Vi kører rundt i Kolding, Aarhus og København, og kommer ligeledes ud til andre byer efter aftale.

123