Beskrivelse

Et gelænder kan hurtigt gøre skade, hvis det er for gammelt, monteret forkert, ikke yder nok beskyttelse eller overhovedet ikke er der. En trappe, terrasse eller altan kan være farlig uden et gelænder.

​Derfor hjælper Smeko ApS dig med at få et nyt gelænder. Vi laver alle former for skræddersyede og specialdesignede gelændere til både indendørs og udendørs brug – lige efter dine mål, ønsker og behov.

​Hos Smeko ApS udfører vi mange typer gelændere og rækværk. Vi laver gelænder med vandret eller lodret udfyldning, massivt gelænder, som wire og med eller uden glas. Vi laver gelænder med håndlister i stål, rustfrit stål eller træ, præcis som du ønsker.

Bemærk vi også tilbyde ståltrapper

Gelænder af den bedste kvalitet

​Vi har mange års erfaring og stor ekspertise inden for fremstilling af gelændere og værn. Vores dygtige medarbejdere er eksperter i smedsvejsning og kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilken form for gelænder eller værn der passer netop til dine behov og dit hus, din terrasse eller trappe.

​Vi udfører dit gelænder i den højeste kvalitet og med mindst mulig vedligeholdelse og sørger for, at det passer ind i din økonomiske ramme. Så skal du have et stilrent gelænder, et med balyster eller et med små løvehoveder udformet i stål, så klarer vi opgaven for dig.

​Kontakt os telefonisk på 75 50 91 91 så kommer vi ud og ser, hvilket gelænder du har brug for.

​Vi har kunder i Kolding, Aarhus og København og vi kører ud til bl.a. hele trekantsområdet.

123