Beskrivelse

Her kan du se et lille udpluk af opgaver vi allerede har lavet for vores glade og tilfredse kunder​.

Hos Smeko ApS i Kolding laver vi specialopgaver og prototyper i alle former og til ethvert tænkeligt formål – og altid i god kvalitet.

På vores værksted laver vi ofte specialopgaver og prototyper i rustfrit stål, såvel som i jern, stål, bronze, aluminium, støbegods og messing. ​

Vi lægger vægt på, at vores kunder altid får en grundig rådgivning og vejledning i de forskellige materialer og design, så vi sammen kan finde den rigtige løsning opgaven.

Har du en specialopgave til os?

​På værkstedet skræddersyr vi emnet efter dine mål, ønsker og behov, hvad enten det er stålkonstruktioner, prototyper eller diverse andre materialer. Vi har dygtige og veluddannede medarbejdere, der altid er opdateret på de nyeste teknikker og design inden for faget og som med mange års erfaring og ekspertise altid er klar til at tage enhver udfordring op.

Hos Smeko ApS er vi fleksible og tilpasser os dine ønsker og behov. Det betyder, at vi kan lave alle de mindre opgaver i vores værksted, men hvis det er en større opgave i den anden ende af spekteret, så sender vi gerne et arbejdsteam ud til den respektive adresse - oftest er det endda en fordel, hvis emnet ikke bliver konstrueret i værkstedet.

Har du en specialopgave eller prototype, du gerne vil have udført, så kontakt os på

tlf.75 50 91 91 eller via kontaktformularen på kontaktsiden og lad os drøfte hvordan vi sammen løser din opgave bedst muligt.

Vi kører rundt i Kolding, Aarhus og København, og kommer ligeledes ud til andre byer efter aftale

123