Hos Smeko ApS i Kolding laver vi stålkonstruktioner i alle former og til ethvert tænkeligt formål – og altid i god kvalitet.

Vi tilbyder moderne og solide stålkonstruktioner til både private og erhverv og på vores værksted laver vi vores stålkonstruktioner i rustfrit stål, såvel som i jern, stål, bronze, aluminium, støbegods og messing. ​

Vi lægger vægt på, at vores kunder altid får en grundig rådgivning og vejledning i de forskellige materialer og design, så vi sammen kan finde den rigtige løsning til stålkonstruktionen.

Stålkonstruktioner på din adresse

​På værkstedet skræddersyr vi stålkonstruktioner efter dine mål, ønsker og behov, hvad enten det er lette stålkonstruktioner eller robuste og solide. Vi har dygtige og veluddannede medarbejdere, der altid er opdateret på de nyeste teknikker og design inden for stålkonstruktioner og som med mange års erfaring og ekspertise altid er klar til at tage enhver udfordring op.

Hos Smeko ApS er vi fleksible og tilpasser os dine ønsker og behov inden for stålkonstruktionen. Det betyder, at vi kan lave alle de mindre stålkonstruktioner i vores værksted, men hvis det er en større opgave i den anden ende af spekteret, så sender vi gerne et arbejdsteam ud til den respektive adresse - oftest er det endda en fordel, hvis stålkonstruktionen ikke bliver konstrueret i værkstedet.

Har du en stålkonstruktion, du gerne vil have udført, så kontakt os på

tlf.75 50 91 91 eller via kontaktformularen på kontaktsiden og lad os drøfte hvordan vi sammen løser din opgave bedst muligt.

Vi kører rundt i Kolding, Aarhus og København, og kommer ligeledes ud til andre byer efter aftale

123