Beskrivelse

​I mange hjem er der brug for en trappe, hvad enten det er udendørs eller inde i huset. Men mange risikerer også at se deres egen ståltrappe i samme kopi hos naboen eller vennerne. Vil du undgå at støde på din ståltrappe hos andre folk og i stedet for en standardtrappe have en trappe, der er unik og helt din egen? Så klarer vi det for dig.

Hos Smeko ApS udfører vi unikke og solide ståltrapper i Kolding og omegn, skræddersyet til ethvert formål, uden at du skal gå på kompromis med dine behov og ønsker til en unik ståltrappe.

Med ståltrapper fra os får du:

  • Flot og unikt design
  • Lav vedligeholdelse
  • Professionelt arbejde
  • Uendelige løsningsmuligheder
  • Ståltrapper til alle slags niveauer​

Vi tilpasser din trappeløsning og de benyttede materialer til netop dine ønsker, så du er sikker på at få en moderne ståltrappe, der holder i lang tid. 

Uanset hvorvidt ståltrappen er til indendørs eller udendørs brug bliver de overfladebehandlet, så de holder sig pænere i lang tid med minimal vedligeholdelse.

Alle slags ståltrapper

​Vi kan lave moderne, stilrene, romantiske eller nyskabende ståltrapper. Alt efter hvor henne i huset, haven eller grunden, ståltrappen skal være, kan vi hjælpe dig med at finde ud af, hvad slags trappe du søger.

Vores mange års erfaring og ekspertise gør, at vi nemt kan råde og vejlede dig til det helt rigtige valg.

Vi har dygtige og veluddannede medarbejdere, der er fagligt kompetente til at skræddersy din nye ståltrappe. Vi går op i vores arbejde og kvaliteten af det og leverer altid en god service og professionel assistance.

Vi laver også gerne trapper i rustfrit materiale.​

Skal du have en ny trappe i stål i Kolding, Aarhus, København eller resten af landet?

- Så kontakt os på telefon 75 50 91 91

123