Har du brug for et gelænder i jern, stål eller alu til altanen, trappen eller et helt tredje sted, så står vi hos Smeko Aps klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med gelændere og derfor mener vi også, at vi kan hjælpe dig med dit. 

Vi har et fuldt udstyret værksted, hvor vores dygtige og engagerede medarbejdere er klar til at udvikle det gelænder, du har brug for. Vi har vores base i Kolding, men vi kører også til eksempelvis Aarhus, København og resten af landet efter aftale. 

Indendørs og udendørs gelænder

Vi har mulighed for at hjælpe dig uanset, om gelænderet skal bruges indendørs eller udendørs. Vi vejleder dig også gerne til valg af materiale og andre ting, du måtte have brug for hjælp til.

En af vores kernekompetencer er, at vi gerne deltager i hele processen fra ide og design til udvikling af det færdige produkt. På den måde mener vi også, at du får den bedst mulige resultat i sidste ende. 

Lyder dette interessant for dig, så er du mere end velkommen til at kontakte os og for en uforpligtende snak om dit projekt. 

Kontakt os

Gelænder med kvaliteten i top 

Uanset om det er et gelænder eller en anden vare vi hjælper dig med, så sætter vi en ære i altid at levere en løsning, som er nøjagtig tilpasset kundens ønsker og behov. Vi sørger selvfølgelig også for at levere til den aftalte tid. 

Skulle du have ønsker til dit gelænder, som er uden for vores kompetencer, så benytter vi os af vores store netværk af samarbejdspartnere. Det kunne eksempelvis være til maskinbearbejdning af dele af gelænderet. 

Kontakt os for en snak om gelænder hos dig

Har du brug for at vide mere eller ønsker du en uforpligtende snak om mulighederne for et gelænder efter dine ønsker og behov, så er du velkommen til at tage kontakt til os. 

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 75 50 91 91 eller ved at sende en mail til mail@smeko.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

123