På vores fuldt udstyrede værksted bliver du mødt af dygtige og engagerede medarbejdere, alle uddannede i smede branchen. Vi sætter en ære i at levere vores varer, nøjagtig tilpasset kundens ønsker og behov samt altid at levere til den aftalte tid.​

Smeko Aps`s Opgaver :

Vores opgaver spænder bredt, fra et lille beslag til en af vore egne montører i marken, til færdige produkter klar til produktion. Ens for dem alle er at vi har fuld fokus på detaljerne og at kvaliteten altid er i top.

Smeko Aps`s Kompetancer :

En af vore kernekompetencer er, at vi gerne deltager helt fra ide og design til virkelighed. På denne måde får du som kunde tit et bedre og som regel også et billigere produkt i den sidste ende.

Udover vores egne kompetencer har vi et stort netværk af underleverandører/samarbejdspartnere, der står til vores rådighed når det drejer sig om: laser/vand/flamme skæring, maskinbearbejdning af emne i alle udformninger samt overfladebehandling af stål og sort jern.

Har du spørgsmål til vores maskinarbejde eller vores andre opgaver, vi udfører, er du velkommen til at kontakte os på telefon 75 50 91 91. Vi ligger centralt i Kolding og kører til bl.a. Aarhus, København og resten af landet, efter aftale.​

123