Søger du en smed, som er ekspert i stålmontage, så er det Smeko Aps, du skal have fat i. Vi har mulighed for at hjælpe med montage af mange forskellige konstruktioner, som eksempelvis carporte, altaner, trapper og gelændere
Vi udfører både små og store opgaver og vi ønsker blot at udføre arbejdet, så det bedst muligt opfylder dine ønsker og behov. Vi har base i Kolding, men vi kører også ud til kunder i Aarhus, København og resten af landet efter aftale. 

Mange års erfaring i stålmontage

Vores opgaver spænder bredt og derfor har vi også mange års erfaring med forskellige typer af stålmontage. Derfor står vi også klar til at aflevere opgaven hos dig. Og vi leverer selvfølgelig altid til aftalte tid. 
Når du står over for et projekt, så er du altid velkommen til at kontakte os og høre om dine muligheder for, hvordan vi kan løse din opgave. 

Stålmontage i høj kvalitet

Uanset hvilken opgave vi står overfor har vi fokus på, at detaljerne er i orden og vores kvalitet er altid i top. På vores fuldt udstyret værksted arbejder vores dygtige og engagerede medarbejdere, som alle er uddannet inden for smedebranchen. 
På vores værksted kan vi forberede arbejdet for dig og så udfører montagen ude i marken. Vi tilbyder også at reparere og servicere eksisterende konstruktioner i stål, alu og jern, hvis skulle være dele, som er brækket eller knækket. 

Få et uforpligtende tilbud på stålmontage

Vil du gerne vide mere om vores arbejde med stålmontage eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på et projekt, så er du velkommen til at tage kontakt til os.
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 75 50 91 91 eller en mail til mail@smeko.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular

123