Leder du efter en professionel smed til at fremstille en stålkonstruktion til dit næste projekt? Så har du fundet den rette til opgaven i Smeko ApS. Vi har stor erfaring indenfor en bred vifte af forskellige konstruktioner, som eksempelvis trapper, gelændere, carporte og altaner

Vi tilbyder moderne og solide stålkonstruktioner til både private og erhverv og på vores værksted laver vi vores stålkonstruktioner i rustfrit stål, såvel som i jern, stål, bronze, aluminium, støbegods og messing. ​

På vores værksted står vores dygtige og engagerede medarbejdere, som alle er uddannet inden for smedebranchen, klar til at hjælpe dig. Vi holder til i Kolding, hvor vi hjælper mange kunder i nærområdet, men vi kører også til Aarhus, København og resten af landet efter aftalte. 

Stålkonstruktioner efter dine ønsker og behov

Vores opgaver spænder bredt og vi fremstiller både små og store stålkonstruktioner. En af vores kernekompetencer er, at vi gerne deltager fra ide og design til fremstilling af varen. På den måde får vi et godt indblik i jeres ønsker og behov og på den måde kan vi give dig den bedst mulige løsning. 

Vi lægger vægt på, at vores kunder altid får en grundig rådgivning og vejledning i de forskellige materialer og design, så vi sammen kan finde den rigtige løsning til stålkonstruktionen.

Kontakt os

Svejsning af stålkonstruktioner

Hos Smeko ApS er vi fleksible og tilpasser os dine ønsker og behov inden for stålkonstruktionen. Det betyder, at vi kan lave alle de mindre stålkonstruktioner i vores værksted, men hvis det er en større opgave i den anden ende af spektret, så sender vi gerne et arbejdsteam ud til den respektive adresse.

Ved alle de opgaver som kræver det, sørger vi også for certificeret svejsning i høj kvalitet.

Hør mere om hvad vi kan indenfor stålkonstruktioner

Vil du gerne vide mere om vores kompetencer indenfor forskellige stålkonstruktioner, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på dit næste projekt, så er du altid velkommen til kontakte os. 

Vi kan kontaktes på telefon 75 50 91 91. Du kan også sende din besked i en mail til mail@smeko.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular

123