Leder du efter en professionel og erfaren smed, som kan klare din næste opgave med svejsning? Hos Smeko ApS har vi dygtige og engagerede medarbejdere, som klar til at hjælpe dig. De er alle uddannet indenfor smedebranchen. 

Vi hjælper vores kunder med mange forskellige opgaver og intet er for småt eller stort til, at vi kan klare det. Vi holder til i Kolding, hvor vi har mange tilfredse kunder i nærområdet, men vi kører også til Aarhus, København og resten af landet efter aftale. 

Certificeret svejsning

Uanset hvilken type konstruktion du skal bruge svejsning til, så står en af vores medarbejdere klar, som er certificeret inden for svejsning. Vi har fokus på detaljerne i vores arbejde, og du kan være sikker på, at kvaliteten altid er i top. 

Vi står også gerne til rådighed, hvis det drejer sig om en opgave med reparation eller montage. Ligeledes er vi også gerne med i hele processen fra ide og design til fremstilling af et færdigt produkt. 

Lyder dette interessant for dig, så er du mere end velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om dit projekt. 

Kontakt os

Svejsning i fx jern, rustfrit stål og alu

Vi tilbyder svejsning af konstruktioner i alle former og til ethvert tænkeligt formål til både private og erhverv. Det kan være stålkonstruktioner i rustfrit stål, men det kan også være konstruktioner i jern, stål, bronze, aluminium, støbegods og messing.

Alt efter hvad opgaven kræver, kan vi både udføre det på vores værksted eller vi kan sende et arbejdsteam ud på adressen. 

Hør mere om hvad vi kan inden for svejsning

Har du brug at vide mere om vores arbejde med svejsning, eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt, så er du velkommen til at kontakte os. 

Vi kan kontaktes på telefon 75 50 91 91. Du kan også sende din besked på en mail til mail@smeko.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.

123