Ønsker du en trappe i jern, rustfrit stål eller alu, så lad Smeko Aps klare opgaven. Vi har et fuldt udstyret værksted, hvor du vil blive mødt af dygtige og engagerede medarbejdere. Vi sørger for altid at levere vores opgaver med kvaliteten i top. 

En af vores kernekompetencer er, at vi gerne deltager i hele processen fra ide og design til udvikling af det færdige produkt. Vi er centralt placeret i Kolding, men kører også til Aarhus, København og resten af landet ved aftale. 

Indendørs og udendørs trapper

Uanset om det er en indendørs eller udendørs trappe, du har brug for, så hjælper vi dig gerne. Vi står også til rådighed, hvis du er i tvivl om hvilket materiale, som er bedst at bruge eller hvis der er andet, du skulle have brug for hjælp til. 

Vi har mulighed for at hjælpe med alt fra brandtrapper, pladsbesparende trapper, spindeltrapper og mange andre typer af trapper. Vi sørger for, at du som kunde får den bedst mulige løsning. 

Er du interesseret i dette, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. 

Kontakt os

Trapper til dit behov

Når du lader os hjælpe dig med din nye trappe, så lytter vi til dine ønsker og behov. Vi har også mulighed for at levere trapper med et gelænder, som er udformet efter dine ønsker. 

Skulle du have ønsker til trappen, som er uden for vores kompetencer, så har vi et stort netværk af samarbejdspartnerne. Det kunne eksempelvis være, hvis du ønsker en speciel overfladebehandling af din trappe. 

Kontakt os for en pris på trapper

Har du spørgsmål til vores arbejde med trapper efter dit behov eller ønsker du at vide mere om vores priser på forskellige typer af trapper, så er du altid velkommen til at kontakte os. 

Vi kan kontaktes på telefon 75 50 91 91. Du har også mulighed for at sende din besked i en mail til mail@smeko.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular

123